Ginny

– Ia ji bă băiete – pardon, hic! – Ștăpâne, ce trei dorințe îți poate îndeplini sclavul tău prea-supus, rosti duhul cu voce suspect de împleticită formula sacră.

Și, ca de fiecare dată când îl chema, copilul se mulțumi doar să îl studieze atent pe duhul înfricoșător ce purta la încheieturile mâinilor benzile de oțel ale sclaviei.

– Ștăpâne, dacă matale nu ziși nemic, io am să mă uit la meci și am să mă cinstesc cu una mică, articulă în cele din urmă cu greutate Ginny.

Clătinându-se pe picioare, duhul materializă în mijlocul camerei de copil o măsuță joasă cu un taburet lângă, un televizor sport și o halbă de bere pântecoasă.

– Ia să vedem ce a mai făcut Steaua, că urma să joace în deplasare, comentă duhul pe jumătate întors în direcția băiețelului ce continua să îl studieze cu atenția unui naturalist urmărind o gânganie sub lupă.

Pe ecranul bombat al televizorului vechi, un grup de jucători alergau cam în silă pe gazonul unui teren de fotbal. Ca un făcut, atacantul uneia dintre echipe rată să înscrie golul decisiv.

– Lovite-ar damblaua și buba neagră de paralitic șchiop, blestemă Ginny, lovind cu un baros televizorul de modă veche. O explozie de confeti umplu camera…

Găsiți varianta completă a acestei povestiri în cadrul volumului intitulat Povestiri de la marginea realității

Image taken from www.deviantart.com

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Cum ți s-a părut această povestire?
  • Emoționantă
  • Fascinantă
  • Amuzantă
  • Plictisitoare
  • Tristă
  • Enervantă
Share with your friends


Submit